wie_1

drs. E.J. van Ginkel

Ik ben dertig jaar geleden begonnen met schrijven over archeologie en geschiedenis voor zoveel mogelijk mensen. Dat doe ik nog steeds, met plezier, en ik hou er voorlopig niet mee op. Oude hobby's als filmen, fotograferen en tekenen kan ik ook heel aardig kwijt in mijn TGV-werk, dat ik -gelukkig! - samen kan doen met gelijkgestemde, enthousiaste collega's en medewerkers.

wie_2

dr. Birgit van den Hoven
Ik heb aan de Universiteit Leiden geschiedenis gestudeerd en mijn promotie-onderzoek gedaan. Ik ben bij toeval in de archeologie beland, maar mijn voorkeur blijft uitgaan naar het historisch onderzoek (in woord en beeld). Met ons werk wil ik vooral de waarde van historisch bewustzijn overbrengen en daarmee het belang van geschiedenis en archeologie voor een beter begrip van de huidige maatschappij.

wie-zijn-wij

drs. Iris Toussaint

Ik heb geschiedenis gestudeerd en leer nog steeds met veel plezier vooral over het verleden. Dat plezier wil ik overdragen op kinderen en volwassenen.

Vroeger, jouw vroeger, mijn vroeger, ons vroeger, is de moeite waard om gekend te worden en archeologie is de gids bij onze speurtocht!

wie_3

drs. Yuri van Koeveringe

Tijdens mijn studie archeologie aan de VU in Amsterdam merkte ik al snel dat mijn hart lag bij het vertellen van het verhaal. Ik heb dan ook het geluk dat ik al jaren mag doen wat ik het liefste doe: Op allerlei manieren de archeologie en cultuurhistorie laten zien aan een zo breed mogelijk groep mensen.

wie_4